Jämsän lukio

Uusimmat tiedotteet

TIEDOTE VIIKOLLE 40/ 2022 02.10.2022

Lue koko juttu

Torstain 29.9. aikataulu 28.09.2022

HUOM! Jakson ensimmäisenä päivänä on erikoisaikataulu.

Lue koko juttu

SOS- lapsikylän unelmista-totta harrastustuki lapsille ja nuorille 29.08.2022

Alueemme perheillä on nyt mahdollisuus hakea taloudellista tukea lapsen (7-17v) harrastukseen koulun kuraattorin kautta.

Lue koko juttu

TIEDOTE ERITYISRUOKAVALIOISTA 09.08.2022

TIEDOTE ERITYISRUOKAVALIOISTA Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto suosittaa lukemaan huolisesti alla olevan tiedotteen ja ilmoittamaan ohjeistuksen mukaiset, selkeät terveydellisistä syistä johtuvat (esim. keliakia, diabetes) sekä vakavia ja hengenvaarallisia oireita (esim. anafylaksia) aiheuttavat ruokavaliot terveydenhoitajalle. Huomio! Ilmoitathan yllä kuvatun kaltaisesta, terveydellisesti merkittävästä erityisruokavaliosta kouluterveydenhoitajalle mahdollisimman pian.

Lue koko juttu

Yhteisöllinen ja yksilökohtainen opiskeluhuolto 09.08.2022

Lukion psykologin ja kuraattorin työn tavoitteena on tukea opiskelijoiden hyvinvointia, myönteistä kehitystä, koulunkäyntiä, osallisuutta, sosiaalista vastuullisuutta ja elämänhallintaa yhteistyössä lukion henkilökunnan kanssa. Psykologi ja kuraattori tarjoavat yksilökohtaisen opiskeluhuollon palveluita tapaamalla opiskelijoita sovitusti lukiolla (kuraattori pääsääntöisesti maanantaisin ja tiistaisin, psykologi perjantaisin). Tapaamiset on mahdollista järjestää tarvittaessa myös etäyhteyksin tai muuhun toimipisteeseen. Psykologi ja kuraattori osallistuvat myös opiskeluhuollon suunnitteluun ja kehittämiseen sekä toimivat oppilaitoskohtaisen opiskeluhuoltoryhmän jäseninä.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.33.44.1 © 2000-2022 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.