Jämsän lukio

Nyaste notiser

TIEDOTE VIIKOLLE 40/ 2022 02.10.2022

Läs hela notisen

Torstain 29.9. aikataulu 28.09.2022

HUOM! Jakson ensimmäisenä päivänä on erikoisaikataulu.

Läs hela notisen

SOS- lapsikylän unelmista-totta harrastustuki lapsille ja nuorille 29.08.2022

Alueemme perheillä on nyt mahdollisuus hakea taloudellista tukea lapsen (7-17v) harrastukseen koulun kuraattorin kautta.

Läs hela notisen

TIEDOTE ERITYISRUOKAVALIOISTA 09.08.2022

TIEDOTE ERITYISRUOKAVALIOISTA Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto suosittaa lukemaan huolisesti alla olevan tiedotteen ja ilmoittamaan ohjeistuksen mukaiset, selkeät terveydellisistä syistä johtuvat (esim. keliakia, diabetes) sekä vakavia ja hengenvaarallisia oireita (esim. anafylaksia) aiheuttavat ruokavaliot terveydenhoitajalle. Huomio! Ilmoitathan yllä kuvatun kaltaisesta, terveydellisesti merkittävästä erityisruokavaliosta kouluterveydenhoitajalle mahdollisimman pian.

Läs hela notisen

Yhteisöllinen ja yksilökohtainen opiskeluhuolto 09.08.2022

Lukion psykologin ja kuraattorin työn tavoitteena on tukea opiskelijoiden hyvinvointia, myönteistä kehitystä, koulunkäyntiä, osallisuutta, sosiaalista vastuullisuutta ja elämänhallintaa yhteistyössä lukion henkilökunnan kanssa. Psykologi ja kuraattori tarjoavat yksilökohtaisen opiskeluhuollon palveluita tapaamalla opiskelijoita sovitusti lukiolla (kuraattori pääsääntöisesti maanantaisin ja tiistaisin, psykologi perjantaisin). Tapaamiset on mahdollista järjestää tarvittaessa myös etäyhteyksin tai muuhun toimipisteeseen. Psykologi ja kuraattori osallistuvat myös opiskeluhuollon suunnitteluun ja kehittämiseen sekä toimivat oppilaitoskohtaisen opiskeluhuoltoryhmän jäseninä.

Läs hela notisen

Äldre notiser

Du ser endast officiella notiser ovan. Efter att ha loggat in kan du se mera notiser.

Wilma 2.33.44.1 © 2000-2022 Visma Lisenssit

Visma och Visma-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Visma AS. Alla andra varumärken tillhör respektive ägare.